Såld

Fem rum på två plan, med egen trädgård, garage och härlig villakänsla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1982
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  129 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

På trevlig hörntomt i populära Bärområdet, på Smultronstigen 1G, saluförs ett fint radhus i bostadsrättsform med härlig villakänsla!
Här erbjuds ett välplanerat boende om 129 kvm, fördelat på två plan, en bostad som kan passa för såväl barnfamiljen som den som önskar lite extra utrymme. Dessutom finns garageplats i när anslutning till bostaden.

Via den egna ingången välkomnas du till en möblerbar hall där du till vänster finner en rymlig klädkammare där du smakfullt kan dölja både skor och ytterkläder för att hålla en avstädad yta vid ingången. Vidare in i bostaden nås allrummet som är av luftigt och ljus karaktär. Här erbjuds generösa sociala ytor med plats för både soffgrupp och matplats, en perfekt plats att bjuda hem både familj och vänner på helt enkelt! Från allrummet nås den härliga trädgården, med fint trädäck, gräsmatta och uteplats där du kan följa soltimmarna, njuta av grillkvällar och låta barnen ha en trygg plats för utomhusaktiviteter direkt på hemmaplan.

På entréplan finns också ett fräscht kök i ljusa och stilrena toner med plats för både matlagning och matplats.

Både bottenplan och ovanvåning erbjuder helkaklade badrum i smakfulla materialval med ett mysigt badkar på första plan och duschhörna på ovanvåningen. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerat i badrummet på entréplan för att underlätta vardagen.

Området är lugnt och familjevänligt med lekplatser i närheten av bostaden, fina grönområden och Backaskolan som bara ligger en liten bit bort. Här bor du även nära matbutik, apotek och härliga promenadstråk i Dag Hammarskölds park.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slutpris 2 550 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,7 / 5 14 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Bärområdet
Adress Smultronstigen 1G
27138 Ystad
Slutpris 2 550 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-28
Boarea (BOA) 129 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta