Såld

Rymlig trea med potential!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

På Malmövägen 21A, mitt i Gärsnäs, saluförs nu en välplanerad trerumslägenhet om 65 kvadratmeter.
En halvtrappa upp, placerad på husets gavel, välkomnas du till denna trevliga bostad, med potential att sätta sin egen prägel på!
Bostaden är av rymlig karaktär med bra planerade kvadratmeter.
Du välkomnas in till en möblerbar hall i bostadens mitt, med kök och matrum till vänster. Höger om hallen finns generöst med förvaringsutrymme i klädkammare/ garderober, ett rymligt sovrum, samt ett hemtrevligt allrum med utrymme för både soffgrupp och matplats. Vidare från allrummet når du även den mysiga balkongen. Badrum finns även med badkar, WC, och vask.
På källarplan i föreningen finner du två förråd som tillhör lägenheten, där gott om förvaringsutrymme erbjuds. Här finns även gemensam tvättstuga.

I Gärsnäs bor du med närhet till tågkommunikationer, som tar dig till både Simrishamn och Ystad. I byn finns också en mindre ICA butik och Gärsnäs skola med klasserna F-6.

Välkommen att boka dig på visning!

Slutpris 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Simrishamn
Ort Gärsnäs
Område Gärsnäs
Adress Malmövägen 21A
27261 Gärsnäs
Slutpris 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-15
Boarea (BOA) 62 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta