Såld

Rymlig tvåa med parkeringsplats!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62,5 m²

Du välkomnas in i en rymlig hall, tapetserad i härliga mönster som skapar en varm och ombonad känsla, något som dessutom är genomgående för bostaden. I hallen finns tillgång till garderob och klädkammare, vilket skapar generös plats att hänga ytterkläder samt för förvaring. Hallen är placerad i lägenhetens mitt och vänster om når du det sociala köket, där gott om plats för matlagning och matplats finns. Här kan du med gott samvete bjuda hem vänner och familj för en trevlig middag tillsammans. Allrummet är även det av rymlig karaktär med utrymme för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås också den inglasade balkongen som kan användas som ett extratum från tidig vår till sen höst. Sovrummet ligger riktat mot balkongen, där fönsterpartier vetter ut mot balkonen. Badrummet som även det nås från hallen är inrett med stilren plastmatta där WC, duschhörna, samt vask med praktisk kommod finns.

Tvättstuga finns praktiskt nog i källaren i samma trapp, där du dessutom har ett större källarförråd och mindre matförråd.

Slutpris 1 495 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Olivia Sjöberg

Fastighetsmäklare
Olivia Sjöberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Olivia. Jag har jobbat inom mäklarbranschen sedan 2016. Jag har bott i Ystad i hela mitt liv, vilket gör att jag har god lokalkännedom och erfarenhet av marknaden i Ystad med omnejd.  För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.  Vad mina kunder ofta uppskattar är att jag är flexibel i mitt arbete, har hög tillgänglighet och är tydlig med information inför varje steg i processen.  Oavsett om du bara är nyfiken på marknaden, behöver en skriftlig värdering eller funderar på att sälja, så kontakta mig så hjälper jag dig gärna på vägen.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Ystad
Ort Ystad
Område Edvinshem
Adress Repslagaregatan 14A
27152 Ystad
Slutpris 1 495 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-09
Boarea (BOA) 62,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta