Såld

Totalrenoverad trea på centralt läge i obelånad förening!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²

I centrala Ystad erbjuder vi nu en lägenhet utöver det vanliga!

Genomgående och rymlig bostad med nyrenoverat kök, nytt helkaklat badrum, ny el och nya ytskikt. Här finner vi ett boende med karaktär där varje inredningsdetalj är väl genomtänkt.

Bostaden finner vi i den populära och obelånade föreningen HSB Cedern i centrala Ystad med närhet till kommunikation, affärer och allt man kan tänkas behöva. Inhägnad innergård som tillhandahåller avskildhet och lugn på centralt läge. Inglasad balkong i västerläge med härlig kvällssol!

Mäklare

Ansvarig mäklare Andreas Wallin

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Andreas Wallin
4,9 / 5 303 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Andreas Wallin och driver ERA i Ystad. I mer än 16 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär. https://www.hittamaklare.se/andreas.wallin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Sektersgatan 1B
27141 Ystad
Boarea (BOA) 78 m²
Antal rum 3

Karta