Såld

Gamla stationsbyggnaden i Snårestad

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  219 m²
 • Biarea
  22 m²
 • Tomtareal/mark
  3 931 m²

1901 byggdes detta gedigna tegelhus som stationsbyggnad när tåget passerade från Ystad till Skivarp med sockerbetor. Därefter har huset agerat boende för privatpersoner och däremellan förskola i 25 år.
Husets utsida är välbevarat från en äldre tid, men insidan är renoverad och uppfräschad, med hela 7 generösa rum och 3 toaletter. Trädgården är lummig och lättskött och framför huset finns en stor uppfart.
Snårestad är idyllen på landet där du kommer få nära till både skog, hav, landsbygd och storstad. Även byalaget är aktivt med flera olika arrangemang under hela året för alla åldrar!

Mäklare

Ansvarig mäklare Andreas Wallin

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Andreas Wallin
4,9 / 5 303 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Andreas Wallin och driver ERA i Ystad. I mer än 16 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär. https://www.hittamaklare.se/andreas.wallin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Snårestadsvägen 285
27193 Ystad
Boarea (BOA) 219 m²
Biarea (BIA) 22 m²
Tomtareal/mark 3931 m²
Antal rum 7

Karta