Såld

Avstyckad gård på fritt läge på Österlen

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    10 883 m²

Ute på de fria skånska vidderna, med fantastiska vyer åt alla håll, finns denna stora avstyckade gården, med närhet till både Tomelilla och Ystad. Bostadshuset har tre rejäla sovrum, två generösa allrum och en stor oinredd vindsdel på ovanvåningen, som kan utöka bostadsytan rejält.
Köket är nytt och modernt, nyrenoverat helkaklat badrum samt nya ytskikt på entréplan. På fastigheten hittar man även flera, stora ekonomibyggnader, fin trädgård och ca 1 ha mark.

Mäklare

Ansvarig mäklare Andreas Wallin

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Andreas Wallin
4,9 / 5 316 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Andreas Wallin och driver ERA i Ystad. I mer än 16 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär. https://www.hittamaklare.se/andreas.wallin
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Tomelilla
Adress Gärarp Solvalla 1
27391 Tomelilla
Tomtareal/mark 10883 m²

Karta