Såld

Möllegården i Källesjö!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  11 rum
 • Boarea
  305 m²
 • Biarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  1 783 m²

Nu kan drömmen om att förvärva denna charmfulla, rustika, 3-längade Skånegård på högt läge äntligen förverkligas! Endast en kort tur från Ystads centrum, på ett naturskönt läge med stor tillhörande tomt, lummiga omgivningar och med vidsträckt utsikt över fälten och havet.

Ett representativt boende med upp till 7 sovrum och vackra attribut såsom stuckaturer, bjälkar i tak, braskaminer och vedspis. Varje rum erbjuder en unik vinkel och vy som inger harmoni och inspiration. Interiören ger oss en upplevelse av pampig herrgård och mysig skånelänga på en och samma gång.

Gården vetter mot E65an men är skyddad från vägen av lummig växtlighet, muromgärdad innergård, bra isolering och tjocka väggar.

Helheten medger en livsstil med kvalité som behöver upplevas på plats, välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 309 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021, 2022 & 2023.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Möllegårdsvägen 67
27157 Ystad
Boarea (BOA) 305 m²
Biarea (BIA) 80 m²
Tomtareal/mark 1783 m²
Antal rum 11

Karta