Såld

Modern lägenhet med inglasad balkong och hiss i huset!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  41,5 m²

I centrala Ystad erbjuder vi nu en lägenhet utöver det vanliga. Med kvadratsmarta lösningar och välplanerade ytor bor vi på fjärde våningen med hiss i huset. Lägenheten erbjuder en fantastisk öppen planlösning, modernt renoverat kök med köksö, stor inglasad balkong, mysigt sovrum och rymligt helkaklat badrum.

Här finner vi ett boende med karaktär där varje inredningsdetalj är väl genomtänkt. Runt huset finner vi välskötta miljöer. Ett tilltalande boende i en bra, stabil bostadsrättsförening.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 268 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Bellevuevägen 22A
27132 Ystad
Boarea (BOA) 41,5 m²
Antal rum 1,5

Karta