Såld

Unik kolonistuga i romantisk stil!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  350 m²

Välkommen till Syréngången 90 i Östra Sommarstaden, Ystads finaste koloniområde!

Denna exceptionella kolonistuga byggdes 2008 i romantisk stil med öppet upp i nock och en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och uterum. Ovanför badrum och kök finner vi ett mysigt sovloft med plats för dubbelsäng. Stugan är byggt som ett åretrunthus gällande ventilation och isolering.

Väl ute på den lummiga tomten finner vi en varierande flora av fruktträd och andra intressanta växter. Här erbjuds även ett växthus med vinranka, trädäck, såbäddar, uteplats med tillhörande utekök samt förråd. En riktig oas att bara njuta på!

Här har du sommarparadiset du letat efter!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Syréngången 90
27125 Ystad
Boarea (BOA) 62 m²
Tomtareal/mark 350 m²
Antal rum 2

Karta