Såld

Marklägenhet i toppskick på Edvinshem!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,5 m²

På det populära området Edvinshem ligger dessa mysiga bostadsrätter där vi finner denna fantastiska trerumslägenhet på markplan. Bostaden har totalrenoverats i en hög standard och erbjuder en härlig trädgård med ett underbart uterum i västerläge.

Stabil förening där garage ingår i månadsavgiften. Praktiskt med närhet till både affärer, skolor och allmänna kommunikationer.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 268 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Stävgatan 9C
27152 Ystad
Boarea (BOA) 77,5 m²
Antal rum 3

Karta