Såld

Smart planerad lägenhet med havsutsikt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68,5 m²

I ett mycket trevligt bostadsområde med närhet till affärer och kommunikationer finner vi denna trevliga lägenhet. Bostaden är oerhört välplanerad och erbjuder en helt fantastisk utsikt över havet från flera fönster.

Lägenheten är om 68,5 kvm fördelat på 2 rum och kök men kan med enkla medel göras om till en 3:a igen om man så önskar. En härlig inglasad balkong ger ett extra rum att njuta av under härliga dagar!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Stenbocksgatan 3C
27151 Ystad
Boarea (BOA) 68,5 m²
Antal rum 3

Karta