Såld

Renoverat parhus med mysig trädgård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  408 m²

På bra läge i Tomelilla finner vi ett riktigt fint parhus om 1,5-plan med mysig och lättskött trädgård. Elegant och tidlöst renoverat på senare år med stilfulla materialval.

På första plan finner vi ett härligt, modernt kök där man enkelt blir inspirerad av att laga mat. Köket tillsammans med vardagsrummet blir husets naturliga samlingsplats. Här finns även ett rymligt och rogivande sovrum samt badrum på detta plan. Trappan tar oss upp till övre plan där vi finner ett stort sovrum som enkelt kan delas av till två om man så önskar.

Med sina 80 kvm passar detta boende perfekt för lilla familjen, paret som längtat efter hus och trädgård, men även för de som idag har ett alldeles för stort boende och önskar något mer lagom att ta hand om.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Tomelilla
Adress Gustavsgatan 22
27336 Tomelilla
Boarea (BOA) 80 m²
Tomtareal/mark 408 m²
Antal rum 3

Karta