Såld

Modern tvårumslägenhet i markplan!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  71 m²

Nu kan vi erbjuda en modern bostadsrätt belägen vid det ståtliga gamla vattentornet, ett av Ystads mest kända landmärken.

Denna rymliga tvårumslägenhet i markplan med öppen planlösning attraherar med sin estetiska design och sina stilrena linjer. Den väl tilltagna uteplatsen delvis under tak är en stor bonus.

Ett perfekt boende för den som önskar uteplats och vill kunna tända grillen och njuta av utelivet hemmavid!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 293 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Frembergsgatan 8D
27146 Ystad
Boarea (BOA) 71 m²
Antal rum 2

Karta