Såld

Totalrenoverad enplansvilla på centralt läge i Ystad!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  147 m²
 • Biarea
  23 m²
 • Tomtareal/mark
  907 m²

På populära Bellevueområdet finner vi denna exceptionella och rymliga enplansvilla. En interiör med fyra sovrum, två lyxiga badrum och kök i öppen planlösning med vardagsrum skapar en praktisk livsstil.

Totalrenoverat in i minsta detalj där man lagt fokus på hög standard. Tillhörande stort garage och lättskött trädgård ger ett attraktivt boende.

Ypperligt och lugnt läge med en kort promenadväg till gågatan, restauranger, affärer, tågstationen och hamnen.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Käringgatan 20
27132 Ystad
Boarea (BOA) 147 m²
Biarea (BIA) 23 m²
Tomtareal/mark 907 m²
Antal rum 5

Karta