Såld

Underbart parhus med stort garage och mysig trädgård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  80 m²
 • Biarea
  60 m²
 • Tomtareal/mark
  414 m²

På ett centralt läge i mysiga och attraktiva Ystad ligger detta spännande parhus med tillhörande garage. Elegant och tidlöst renoverat med stilfulla materialval och med en underbart lummig trädgård med härliga uteplatser.

På första plan finner vi ett härligt, modernt kök där man enkelt blir inspirerad av att laga mat. Köket tillsammans med vardagsrummet blir husets naturliga samlingsplats. Trappan tar oss upp till övre plan där vi har ett nyrenoverat helkaklat badrum med dusch samt ett sovrum. Garagebyggnad om ca 60 kvm uppfördes 2017 med tvättstuga och dusch.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 293 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Thorssons väg 24A
27132 Ystad
Boarea (BOA) 80 m²
Biarea (BIA) 60 m²
Tomtareal/mark 414 m²
Antal rum 2

Karta