Såld

Underbart parhus med mysig trädgård på centralt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Biarea
  35 m²
 • Tomtareal/mark
  279 m²

På centralt läge i Ystad ligger detta charmerande parhus med en ljuvlig och romantisk karaktär. Rymligt och luftigt hus som flödar i ljus med många tidstypiska detaljer. Bedårande utemiljö med flera uteplatser, väldoftande växter, gårdshus och insynsskyddad innergård.

Källaren är idag inredd till en lägenhet med egen ingång, pentry, badrum och tvättmöjligheter. Perfekt om man vill hyra ut och få in lite intäkter, driva verksamhet eller ha som rum till tonårsbarnet.

Mycket tanke och kärlek har genom åren lagts för att förvandla detta hus till ett underbart hem, som ni nu har chansen att förvärva.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Folkestorpsvägen 3
27136 Ystad
Boarea (BOA) 125 m²
Biarea (BIA) 35 m²
Tomtareal/mark 279 m²
Antal rum 5

Karta