Såld

Fint radhus på barnvänligt område!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  103,5 m²

Nu kan vi erbjuda ett fint bostadsrättsradhus på lugna och populära Bärområdet med sina underbara omgivningar. Boendet är i två plan med härliga uteplatser i två väderstreck samt två förråd och garage. Ett praktiskt boende för den lilla eller stora familjen.

Välskött förening och trevlig gemenskap. Backaskolan ligger ett stenkast bort och endast en kortare cykeltur bort når vi centrum och dess utbud av restauranger och affärer.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 293 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Hjortronstigen 6E
27138 Ystad
Boarea (BOA) 103,5 m²
Antal rum 4

Karta