Såld

Bostadsrättsradhus på lugnt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  107 m²

På lugnt och barnvänligt område i grönskande villakvarter finner vi detta trevliga bostadsrättsradhus med egen täppa i soligt västerläge. Bostaden är 107 kvm fördelat på 4 rum och kök. På första våningen hittar vi sovrum, badrum med dusch, tvättstuga och kök i öppen planlösning med vardagsrum. Trappan tar oss upp till ovanvåningen där vi finner två rymliga sovrum, badrum med badkar samt allrum.

Bostäder som denna på Klorofyllgången är mycket omtyckta och tilltalar de flesta, både gammal som ung. Garage ingår i månadsavgiften!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Klorofyllgången 12C
27154 Ystad
Boarea (BOA) 107 m²
Antal rum 4

Karta