Såld

Skånelänga på fantastiskt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  173 m²
 • Biarea
  99 m²
 • Tomtareal/mark
  7 211 m²

Förverkliga drömmen om en skånelänga på ypperligt läge på de storslagna Skånska vidderna! Ett representativt boende om 6 rum och kök med vackra attribut såsom bjälkar i tak, tegelgolv, bakugn och öppen spis. Varje rum erbjuder en unik vinkel och vy som inger harmoni och inspiration.

Denna skånelänga som är uppförd på 1700-talet ligger vackert och har tagits omhand på ett omsorgsfullt sätt. Den sagolika trädgården knyter ihop säcken och här råder perfektion på ett konstnärligt vis.

Huset ligger bara några minuter ifrån Köpingebro som har alla bekvämligheter vad gäller skolor och affärer. Drygt 3 km bort når vi tågstationen som ger bra kommunikationer för pendlaren.

Närheten till de fina strövområdena Fredriksberg och Ystad Sandskog samt Ystad golfklubb gör läget perfekt för naturälskaren.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 309 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021, 2022 & 2023.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Köpingebro
Adress Skogsdalavinkeln 6
27173 Köpingebro
Boarea (BOA) 173 m²
Biarea (BIA) 99 m²
Tomtareal/mark 7211 m²
Antal rum 6

Karta