Såld

Fritidshus på bästa läge i Ystad Sandskog!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²
 • Biarea
  7 m²

Äntligen finns ett fritidshus till salu i populära Ystad Sandskog där havet möter stranden i lummig tallskog!

På Saltsjöbadsvägen 32 finner vi denna mysiga stuga om ca 78 kvm fördelat på 3 rum och kök. Trevlig planlösning och ett allrum med stora fönsterpartier som ger mycket ljusinsläpp.

Huset är beläget på en lugn och lummig arrendetomt med bara några minuters gångväg från det böljande havet och nära till centrala Ystad.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 309 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021, 2022 & 2023.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Ystad
Adress Saltsjöbadsvägen 32, Nyckelpigan 13
27160 Ystad
Boarea (BOA) 78 m²
Biarea (BIA) 7 m²
Antal rum 3

Karta