Såld

Fint renoverad villa på naturskönt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  129 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  752 m²

I vackra Ullstorp med de böljande fälten alldeles intill väntar ett ljuvligt, charmigt vitputsat hus med underbar trädgård att njuta av när vädret inbjuder till härliga dagar i solen!

Huset har de senaste åren genomgått en totalrenovering som skapat en fantastisk interiör.
Med sina 129 kvm passar detta boende perfekt för familjen, paret som längtat efter hus och trädgård, men även för de som idag har ett alldeles för stort boende och önskar något mer lagom att ta hand om.

Ullstorp är beläget strax utanför Tomelilla som enkelt kan nås med en promenad eller med cykel. Här bor vi även granne med golfbanan, perfekt för golfälskaren!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Tomelilla
Adress Ullstorp 328
27394 Tomelilla
Boarea (BOA) 129 m²
Biarea (BIA) 10 m²
Tomtareal/mark 752 m²
Antal rum 5

Karta