Såld

Exklusiv lägenhet med garage och uteplats mitt i stan!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²

Bland Ystads mysiga och charmiga gathus finner vi denna pampiga 1800-tals fastighet och denna exklusiva lägenhet på första våningen. Ursprungliga fastigheten har renoverats och gjorts om till flera attraktiva lägenheter 2019/2020. Vår lägenhet är en mycket vacker och påkostad marklägenhet om tre rum i ypperligt skick.

En bostad för dig som vill ha högt i tak, uteplats, garage och bo på centralt läge med närhet till allt du kan tänkas behöva. Helt enkelt en lägenhet som du inte får gå miste om!

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 268 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Lilla Östergatan 35
27134 Ystad
Boarea (BOA) 78 m²
Antal rum 3

Karta