Såld

Exklusivt renoverad tvåa med stor inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  60,5 m²

Här har vi lägenheten för finsmakaren som bara kan tänkas sig att bo bäst!

En otroligt fin och modernt renoverad lägenhet med påkostade materialval som Carraramarmor i köket och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

Oerhört stor inglasad balkong i söderläge, modern köksö, stor garderob i sovrummet och genomgående fint parkettgolv är bara ett axplock vad denna fina tvårummare erbjuder!

Denna bostad som kombinerar snygg design med praktiska detaljer erbjuder ett förstklassigt boende på lugnt läge och nära centrum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Jesper Nilsson

Fastighetsmäklare/​Delägare
Jesper Nilsson
4,9 / 5 298 omdömen från Hittamäklare
Hej! Jesper heter jag och har arbetat inom ERA sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär. Flest försäljningar och mest rekommenderad i Ystad kommun 2021 & 2022.   https://www.hittamaklare.se/jesper.nilsson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Ystad
Adress Hyllegatan 5C
27138 Ystad
Boarea (BOA) 60,5 m²
Antal rum 2

Karta