ERA®- Mäklaren som ger mer.

ERA (Electronic Realty Associates) är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i världen. ERA finns i över 40 länder och är Europas i särklass största mäklarkedja med över 1300 kontor. Varje kontor drivs och ägs självständigt. I över 35 år har ERA tillfört högre standard gällande kundservice, teknik och utbildning. Sammanlagt är vi 38.000 mäklare världen över.

ERA Sverige

ERA etablerade sitt första kontor i Sverige år 2000. Sedan starten har vi varit framgångsrika och växt stadigt. Idag har vi över 60 kontor i hela landet.

ERA Sveriges vision är att erbjuda den optimala lösningen för bostadsmäklare med framtidsvisioner som vill skapa en lönsam verksamhet av hög kvalité. Vårt mål är att ERA ska bli förstahandsval för våra kunder. Det ska vi nå med en enkel strategi - att tänka kundnytta! För nöjda kunder är en förutsättning för tillväxt.

ERA:s mäklare är i alla delar professionella med hög etik och moral, kund- och resultatorienterade samt välutbildade i kombination med stora framtidsvisioner. ERA säljer bostäder - inte fastigheter, hem - inte objekt. Av den anledningen har vi valt att kalla oss bostadsmäklare. Vi vill att våra kunder skall känna absolut tillit när de samarbetar med våra mäklare. Var de än befinner sig i landet.

Vad kan ERA göra för dig?

ERA består av 38 000 mäklare världen över. Storleken är ingen slump. Vårt arbetssätt ger resultat, och allt fler väljer oss tack vare att vi är både kund- och resultatorienterade, i alla delar professionella, med en hög etik och moral.

Vår tillväxt beror till stor del på vårt garantiåtagande som finns till för att ge dig maximal trygghet. Det kan enklast beskrivas som en nöjd-kund-garanti. Åtagandet, i form av ett skriftligt avtal, är något utöver det vanliga. Vi garanterar bland annat att du får tillgång till ERA:s framgångsrika marknadsförings- och säljprogram och att mäklaren regelbundet hör av sig om hur försäljningen fortskrider. Vi förbinder oss att uppfylla hela åtagandet på 32 punkter. Om vi inte gör det har du rätt att säga upp avtalet. Kort sagt - vi håller vad vi lovar. Även om vi idag har 96 % nöjda kunder, vilket vi är mycket stolta över, jobbar vi alltid mot målet att ha 100 % nöjda kunder.

Att alltid hålla vad vi lovar har lett till att ERA, världen över, har mer än 3000 kontor.