609813 420 1 209

”Om du är förändringsbenägen, vill tjäna mer pengar och samtidigt ha roligt, då är ERA något som du bör titta lite närmare på! 

– Johan Liljenberg, försäljningschef

Bli en del av ERA

ERA:s unika franchisekoncept är uppbyggt för dig som antingen driver en fungerande mäklarverksamhet och som vill ta nästa steg och vidareutveckla ditt företag, eller har jobbat en tid i branschen och vill starta egen verksamhet. Som del av ERA hamnar du i ett större sammanhang med ett nätverk som gör det möjligt att göra fler affärer. Däremot anser vi att din existerande företagskultur och ditt varumärke är viktiga tillgångar som vi vill behålla och ta vara på. För det är nämligen fokus på befintliga lokala kundrelationer, kombinerat med nationell representation, som har bidragit till vår framgång och styrka.

Grunden för framgång är din förmåga att kontrollera affärsverksamheten. Tillgång till utbildning, verktyg för uppföljning och kvalitetssäkrad arbetsprocess är nycklar till detta. Nycklar som genererar kontakter, som i sin tur genererar besök, som ger fler intag, och slutligen större inkomster. Effekten blir att du drar fördel av det stora företagets resurser och det lilla företagets snabbhet.

ERA Sverige är en erfaren och mångfacetterad organisation som har medlemmar med olika bakgrunder, vilket ger extra dynamik. Samtidigt är vi öppna och lyhörda och inser att din medverkan ger oss nya ögon och öron som kan göra oss ännu bättre.

Vill du veta mera? Välkommen att kontakta vår försäljningschef Johan Liljenberg på 0769-46 68 88.

 

Se våra lediga tjänster här.