Matcha din bostad mot rätt målgrupp med Expressen Mobil.

Förr, för inte alls så länge sedan, räckte det med att annonsera i dagspress för att nå ut med en bostad till salu. Vi såg sedan en förändring i beteendet hos bostadssökaren när webben blev allt mer viktig.

Nu växer den digitala världen ständigt och vi har nått ytterligare en förändring - från webben till mobilen. Idag surfar vi mer på våra mobila
enheter än vi bläddrar i en tidning eller sitter vid en dator.

Tack vare att tekniken går framåt kan vi nu även anpassa våra annonser till mobilbesökaren för att visa rätt bostad för rätt person och på så sätt hitta fler spekulanter till just din bostad som i sin tur ofta ger ett högre försäljningspris.

Ladda ner broschyren för ERA Deluxe här.

Bostadsletare

När det kommer till bostadsletare kan vi dela upp dessa i tre typer: Passiva, Funderare samt Aktiva. ERA Deluxe når alla tre köparkategorier där bostaden matchas mot rätt målgrupp.

Passiva

Letar inte aktivt bostad men hittar de rätt bostad kan de tänka sig att köpa/flytta. ERA Deluxe visar din bostad 20 000 gånger på Expressen Mobil samt i appen i stort format (över 50% av skärmen).

Funderare

En funderare går i flyttankar och letar sporadiskt efter den rätta bostaden. ERA Deluxe matchar din bostad med de som letar liknande bostäder inom Bonniers nätverk.

Aktiva

Vill byta boende och letar därför kontinuerligt efter en passande bostad att köpa. ERA Deluxe ger bostaden en andra chans och visar den igen för de som redan sett den men inte gått på visning.

ERA Deluxe+

Lägg till pluspaketet ERA Deluxe+ för både mobil och desktop.

Du har även möjlighet att addera ytterligare exponering av din bostad. I dagsläget kan du välja en av följande tidningar att annonsera hos, både mobilt och desktop:

  • Dagens Nyheter (DN)
  • Göteborgs Tidning (GT)
  • Helsingborgs Dagblad (HD)
  • Sydsvenskan
  • Dagens Industri (DI)