Nöjda kunder är det absolut viktigaste!

För nöjda kunder betyder att vi har gjort ett bra jobb, erbjudit relevanta tilläggstjänster, och framför allt genomfört en trygg och smidig bostadsförmedling.

Nöjd-Kund-Index

Hur bra man än är, kan man alltid bli bättre. Därför mäter vi kontinuerligt vad våra kunder tycker om oss. Alla köpare och säljare får automatiskt en e-post enkät 3 dagar efter tillträdet av bostaden. I enkäten, som kommer från Questback, frågar vi en rad frågor om mäklarens agerade, våra tjänster och våra produkter. Våra mäklare hade 2016 i snitt 96% nöjda kunder.

Funderar du på att anlita ERA vid din försäljning? Här har vi samlat ett antal nöjda referenskunder, som lämnat sitt omdöme om ERA och sin mäklare.

Svenskt Kvalitetsindex och ERA gillar tydligen samma saker.

SKI mäter och analyserar hur faktiska kunder bedömer varor och tjänster i Sverige. Bland annat mäter de hur vi och våra branschkollegor presterar med hänsyn till förväntningar, image, produktkvalitet, service, prisvärde, nöjdhet och lojalitet. De senaste åren har ERA abonnerat på en plats bland de tre bästa. Flera gånger har vi vunnit guldmedaljen.

Det är oerhört glädjande att det vi gör uppskattas av kunder och att våra kunder är benägna att rekommendera oss till sina vänner och kollegor.

Nöjdast kunder 2013

I mätningen 2013 rankades ERA högst och var den mäklare med nöjdast kunder i branschen.  Detta är vi naturligtvis väldigt stolta över och ser det även som den ultimata belöningen i vår ambition att konsekvent erbjuda marknadens bästa mäklartjänst.  

Vår filosofi om att nöjda kunder ger fler kunder ser ut att bekräftas av undersökningen då våra kunder är mest benägna att rekommendera oss till sina vänner och kollegor.

Stort tack till alla kunder som förgyller vår vardag och ger oss förtroendet att hjälpa till med livets kanske största affär.

Mest rekommenderade mäklaren 2011 - SKI

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätning 2010 hade ERA branschens absolut nöjdaste kunder. Även i 2011 års mätning ligger ERA i topp inom samtliga kategorier. Vi är också den mäklaren som får mest rekommendationer av våra kunder. Det är något vi är extra stolta över. Läs mer.

Nöjdast kunder 2010 - SKI

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) gjorde för fjärde året i rad en mätning av kundnöjdhet för fastighetsmäklarföretag. ERA var med för första gången och gick rakt in på första plats. Förutom Nöjdhet erhåller även ERA högst poäng när det gäller Förväntningar, Produkterbjudande, Servicekvalitet, Prisvärdhet och Lojalitet. Läs mer.