Boneo Dump Crop

Annonsering på Boneo

Boneo startades av oss fastighetsmäklare för att skapa nya och smartare sätt att hitta fler potentiella köpare till de bostäder vi förmedlar. I och med Boneo kan vi nu förverkliga de tankar och idéer vi samlat på oss under alla år. Vårt jobb är att förmedla din bostad på absolut bästa sätt och hitta en köpare som är beredd att lägga högsta möjliga bud.

Träffsäker annonsering i sociala medier

När vi publicerar din bostad på Boneo annonseras den även i sociala medier. Med hjälp av smarta algoritmer hittar vi målgrupper och personer som är intresserade av just din bostad. Vi matchar helt enkelt din bostad med rätt person.

Gemensamt spekulantregister

Tillsammans med våra mäklarkollegor bygger vi Sveriges största och mest omfattande spekulant-register. Genom Boneos bevakningstjänst ger vi alla som besöker våra visningar en bevakning på liknande bostäder i området. På så sätt når vi alla som just nu letar efter en bostad som din.

Hitta bostäderna först på Boneo

Kommande försäljning, På gång, Redo, Försprång, Snart till salu, På förhand... Kärt barn har många namn, men betydelsen är den samma - bostäder som ännu inte officiellt är till salu. De är På G som vi kallar det för på Boneo. Vi publicerar alltid dessa bostäder först på Boneo och vår egen hemsida.

Varmt välkommen till framtidens bostadsportal.

www.boneo.se