ERA® Försäkrad

När du säljer din villa, bostadsrätt eller fritidshus ska gamla dörrar stängas och nya öppnas. Då är ditt gamla brummande kylskåp, eller den trögstartade tvättmaskinen troligen rätt ointressanta. Och lätta att glömma bort. Med vår hjälp kan du göra det.

Som säljare ansvarar du nämligen för att alla hushållsmaskiner är i samma skick på köparens tillträdesdag som när huset visades. Om en maskin går sönder under försäljningstiden är det du som är skyldig att åtgärda felet, och typiskt nog är det ofta då det händer. Som kund hos ERA slipper du oroa dig, eftersom vi bjuder dig på en unik försäkring som täcker just detta.

ERA har i samarbete med Nordic Försäkring & Riskhantering AB tagit fram en vitvaruförsäkring som gäller vid försäljning av villa, bostadsrätt och fritidshus. ERA® Försäkrad är unik för våra kunder och ingår alltid när vi förmedlar en bostad. Försäkringen täcker reparationskostnader eller priset för likvärdig ny vara vid skador på vitvaror. Den täcker även köparen i 30 dagar efter tillträdet.

OBS! Försäkringen upphör som separat produkt den 1/9-21. Förmedlingsuppdrag signerade senast den 31 augusti 2021 omfattas fortfarande, men uppdrag undertecknade senare omfattas ej av försäkringen. Fråga din mäklare om vad som gäller för just din bostad. Fastigheter med ERA Säkert köp-paketet innehåller dock en vitvaruförsäkring f r o m 1 september 2021. Se villkor etc. här.

Tre fördelar

  • Ingår i alla ERAs förmedlingsuppdrag utan kostnad 
  • Ingen avskrivning för ålder, maximal ålder på vitvaror som ersätts är dock 15 år.
  • Ger extra trygghet till din försäljning och ökar värdet på din bostad

Villkor och ytterligare information om ERA® Försäkrad (fr o m 2021-01-01)

 

Tillbaka till Försäkringar