97%

På Råå ett stenkast från havet ligger en av Helsingborgs äldsta mäklarbyråer, ERA Löwander & Partners. I mer är 30 år har vi hjälpt köpare och säljare att hitta varandra under trygga, trevliga former. Det har blivit tiotusentals bostadsaffärer genom åren.  

Nyckeln till vår framgång heter omtanke. Omtanke om affären och juridiken. Om relationerna. Om människorna bakom – säljare, köpare och spekulanter. Många av de bostäder vi säljer idag, säljer vi för andra eller tredje gången. Ibland till och med fjärde! Det är vi naturligtvis lite extra stolta över. Återkommande kunder är det bästa betyg vi kan få. Det säger oss att vi gör rätt sak, i rätt tid, på rätt sätt.  

Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder, stora som små – villor, bostadsrätter, gårdar och kommersiella fastigheter. Dessutom arbetar vi längs hela kusten, från Landskrona i söder till Båstad i norr, även om bostäder på Råå, i Rydebäck, Ramlösa och Raus får våra hjärtan att ta ett extra glädjeskutt. 

Lokalt. Globalt. Personligt. 

Hos ERA® får du det bästa av två världar. Ett globalt nätverk, tillgång till mängder av tilläggstjänster som tryggar din affär från start till mål och marknadsföringsstrategier som slår det mesta på marknaden. Men du får också en mäklare som känner varenda gata, som vet närmaste genvägen till fotbollsträningen och kan berätta var man bygger bästa, hemligaste kojan. 

Vi finns här för dig oavsett om du vill sälja, köpa, värdera eller bara prata bostad en stund. 

Välkommen till oss, du också!

Kontakta oss

ERA Löwander & Partners

Rååvägen 26

25270 Råå

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta