Lediga tjänster

Vi växer och söker fastighetsmäklare till kontoren i Kungälv och Stenungsund!

Om oss
Vi på Axelssons Fastighetsbyrå har hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem i mer än trettio år och sedan hösten 2017 är vi också en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. Vi har sedan länge haft ett starkt lokalt varumärke och i och med inträdet i ERA kan vi kombinera vår mångåriga erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden med ett marknadskoncept och produktpaket i världsklass. Det är vi övertygade om kommer att hjälpa både oss och våra kunder att göra ännu bättre affärer! Vi har ökat vår marknadsandel och omsättning varje år och är en av de största mäklarbyråerna på respektive ort.

På våra kontor i Ale, Lilla Edet, Kungälv och Stenungsund är vi idag elva mäklare, en blivande mäklare samt två mäklarassistenter, och vi har ett nära samarbete och utbyte mellan våra fyra kontor. Din skrivbordsplats blir på vårt kontor i Kungälv alternativ Stenungsund, men förhoppningsvis spenderar du större delen av din tid ute hos våra kunder. Du har dock möjlighet att följa dina kunder och ta de följdaffärer som uppstår även utanför kommunens gränser. Hos oss får du ett stort förtroende och frihet samtidigt som du tillhör ett team av kompetenta kollegor som tillsammans gör ca 400 affärer om året och som alltid finns där för att utbyta erfarenheter och backa upp dig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att göra affärer och överträffa förväntningar. Du ser det som en självklar del av jobbet att vårda dina kundrelationer både i pågående uppdrag och för framtiden. Vi ser gärna att du redan har arbetat något eller några år som fastighetsmäklare men har du inte det så är du välkommen att skicka in din ansökan ändå. Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna utan även de som vill bli bäst!

Din ansökan
Om du tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig, gå till vår karriärsida och ansök! Har du frågor om tjänsten, maila eller ring till Joakim Tevell, joakim.tevell@erasweden.com eller 073-043 84 10.